ROCHOIR SA PONOSOM PREDSTAVLJA…

Na PRVI DAN PROLEĆA imamo nešto važno da vam saopštimo: danas, simbolično, objavljujemo svoju NOVU OBRADU i nadamo se novim, srećnijim počecima u svakom smislu. Tema kojom se ova pesma bavi je, na žalost, aktuelna oduvek – a mi se nadamo da neće biti i zauvek.

Beskrajno hvala sjajnom čoveku, Mirku Šenkovskom-Đeronimu i bendu Komuna, na neverovatnoj podršci i nesebičnoj pomoći od samog početka. Hvala na ustupljenom materijalu da bi naša obrada zvučala i izgledala baš ovako, i najvažnije od svega – hvala na ovoj vanvremenskoj pesmi. 

Hvala i Dragani Kajtazović-Šenkovski i velikanima jugoslovenske r’n’r scene koji su prihvatili da sa nama učestvuju i u ovoj verziji pesme: Mladenu Vojičiću Tifi, Zoranu Predinu, Toniju Jankoviću i Kikiju Lesendriću.

Znate da sve što radimo, radimo timski. Rok hor ekipa je velika, a saradnike ne menjamo, samo ekipa postaje sve veća – na našu ogromnu radost! Dakle, hvala Domu omladine Kragujevac na još jednom sjajnom gostoprimstvu; hvala našem muzičkom producentu Vladi Ćopiću; hvala Mladim digitalcima na snimanju i izradi videa; hvala Saši Džimiju Kesiću na svakodnevnoj pomoći; hvala našim prijateljima iz Havaria Fast Food i Executive Car Service; hvala Đorđu Naumoviću (Slavina Ljubavi) na još jednom u minut do 12…

Naša nova obrada i novi spot, 3, 2, 1, sad! 

VESTI