ROCHOIR СА ПОНОСОМ ПРЕДСТАВЉА…

На ПРВИ ДАН ПРОЛЕЋА имамо нешто важно да вам саопштимо: данас, симболично, објављујемо своју НОВУ ОБРАДУ и надамо се новим, срећнијим почецима у сваком смислу. Тема којом се ова песма бави је, на жалост, актуелна одувек – а ми се надамо да неће бити и заувек.

Бескрајно хвала сјајном човеку, Мирку Шенковском-Ђерониму и бенду Комуна, на невероватној подршци и несебичној помоћи од самог почетка. Хвала на уступљеном материјалу да би наша обрада звучала и изгледала баш овако, и најважније од свега – хвала на овој ванвременској песми. 

Хвала и Драгани Кајтазовић-Шенковски и великанима југословенске р’н’р сцене који су прихватили да са нама учествују и у овој верзији песме: Младену Војичићу Тифи, Зорану Предину, Тонију Јанковићу и Кикију Лесендрићу.

Знате да све што радимо, радимо тимски. Рок хор екипа је велика, а сараднике не мењамо, само екипа постаје све већа – на нашу огромну радост! Дакле, хвала Дому омладине Крагујевац на још једном сјајном гостопримству; хвала нашем музичком продуценту Влади Ћопићу; хвала Младим дигиталцима на снимању и изради видеа; хвала Саши Џимију Кесићу на свакодневној помоћи; хвала нашим пријатељима из Havaria Fast Food и Executive Car Service; хвала Ђорђу Наумовићу (Славина Љубави) на још једном у минут до 12…

Наша нова обрада и нови спот, 3, 2, 1, сад! 

ВЕСТИ